28 April 2024
Things to Do , Τα καλύτερα της Κύπρου

Πασχαλινές στιγμές για όλους στη Lidl Food Academy

Η Lidl Κύπρου θα ανοίξει τις πόρτες τις Ακαδημίας Φαγητού της για όλο το κοινό αυτή την Κυριακή, 28 Απριλίου από τις 10 π.μ. μέχρι τις 7 μ.μ..

Δημοσιεύτηκε στις 22 Απριλίου 2024

Για ακόμα μία χρονιά, η Lidl Food Academy «φοράει» τα γιορτινά της και προσκαλεί όλους, μικρούς και μεγάλους, στον κατάλληλα διαμορφωμένο χώρο της, για να μοιραστεί το εορταστικό πνεύμα του Πάσχα. Η αγαπημένη Ακαδημία Φαγητού της Lidl Κύπρου, λοιπόν, προγραμματίζει και φέτος να ανοίξει τον φιλόξενο χώρο της στους επισκέπτες, την Κυριακή 28 Απριλίου 2024 για ένα ακόμα φαντασμαγορικό πασχαλινό Open Day, γεμάτο έντονα χρώματα, παραδοσιακές μυρωδιές, αξέχαστες γεύσεις, ατέλειωτη μουσική, άφθονο παιχνίδι και διάφορες εκπλήξεις.

Συγκεκριμένα, από τις 10:00 το πρωί μέχρι τις 7:00 το απόγευμα, ο κήπος της Ακαδημίας θα μετατραπεί σε ένα ζωντανό χώρο γιορτής, προσελκύοντας οικογένειες πρόθυμες να συμμετάσχουν σε μια μέρα γεμάτη χαρά και ψυχαγωγία.

Κατά την είσοδό τους, οι επισκέπτες θα βυθιστούν σε μια δυναμική εορταστική ατμόσφαιρα, όπου θα τους υποδεχονται τα περιπλανώμενα πασχαλινά λαγουδάκια που θα μοιράζουν σοκολατένια αυγά, δίνοντας τον ρυθμό της ψυχαγωγίας στα παιδιά και τις οικογένειές τους.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος οι μικροί φιλοξενούμενοι της Lidl Food Academy θα έχουν την τιμητική τους, με σειρά από ψυχαγωγικές δραστηριότητες και παιχνίδια, όπως αφήγηση παραμυθιών στον κήπο της Ακαδημίας, κυνήγι κρυμμένου θυσαυρού, παραδοσιακά πασχαλινά παιχνίδια, facepainting και παιδικά εργαστήρια διακόσμησης πασχαλινών μπισκότων και cupcakes.

Παράλληλα, για ακόμα μια χρονιά, τα πασχαλινά εδέσματα δεν θα μπορούσαν να λήψουν από τη Lidl Food Academy. Ζεστά τσουρέκια, νόστιμα μπισκότα, φρεσκοψημένα κουλουράκια και άλλες πασχαλινές Lidl λιχουδιές θα ρέουν άφθονα, καθώς οι έμπειροι σεφ της Ακαδημίας, μαζί με τους βοηθούς τους, θα ξεκινήσουν από το πρωί να φουρνίζουν τις γευστικές τους δημιουργίες για όλους τους παρευρισκόμενους αλλά και τους περαστικούς.

Επειδή το πνεύμα της κοινωνικής προσφοράς είναι έντονα αποτυπωμένο στο DNA της Lidl Κύπρου, η ανοικτή εκδήλωση θα φιλοξενεί επίσης δραστηριότητες για την οικονομική ενίσχυση του Κυπριακού Αντικαρκινικού Συνδέσμου και του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού.

Το πασχαλινό Open Day της Lidl Κύπρου, που έγινε πια θεσμός, προσκαλεί όλους στους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους της Lidl Food Academy στη Στασικράτους για μια μέρα γεμάτη θετική ενέργεια, διασκεδαστικές εμπειρίες, γευστικές επιλογές και αξέχαστες πασχαλινές στιγμές.

thumbnail_LFA Easter Open Day_Greek_560x420.jpg

Επισκεφθείτε τη Lidl Κύπρου και στα:
corporate.lidl.com.cy
team.lidl.com.cy
lidlfoodacademy.com.cy
facebook.com/lidlcy
instagram.com/lidl_cyprus
youtube.com/lidlcyprus
twitter.com/Lidl_Cyprus_
linkedin.com/company/lidl-cyprus

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close